Η Εταιρεία

Rent a Rib

Rent a Rib

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να βιώσουν με απόλυτη ασφάλεια την εμπειρία ενός ταξιδιού με φουσκωτό σκάφος στα ελληνικά νερά και μέριμνα της εταιρείας η προετοιμασία και παράδοση του σκάφους.

Μέσω της πολυετούς εμπειρίας και αξιοπιστίας της μητρικής της εταιρείας Parking Perasma (www.parkingperasma.gr) και πάντα με γνώμονα την αγάπη προς τη θάλασσα, διαθέτει και συνεχίζει να εξοπλίζει για ένατη χρονιά ένα υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο στόλο φουσκωτών σκαφών προς ενοικίαση.

 

 

Προσφέρει σε όλους όσους έχουν άδεια οδήγησης ταχύπλοου σκάφους τη δυνατότητα χρήσης μιας ευρείας γκάμας σκαφών επιλογής, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις. Γνώμονας της είναι η παροχή λύσεων και η ικανοποίηση των αναγκών των ταξιδιωτών κάθε ηλικίας, με δυνατότητα χρήσης σε μια ακτίνα που καλύπτει ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο.

Η επιχείρηση στελεχώνεται από τον ιδιοκτήτη χώρου στάθμευσης σκαφών Πέρασμα κ. Παναγιώτη Βασιλειάδη. Παράλληλα απασχολεί δέκα ακόμα άτομα εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμους να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη και υπηρεσία που καλύπτει η επιχείρηση.

Λόγος επιλογής φουσκωτού σκάφους

Ο λόγος της επιλογής του συγκεκριμένου τύπου σκαφών ήταν ότι τα φουσκωτά σκάφη αποδεδειγμένα αποτελούν τα ασφαλέστερα και πιο εύχρηστα μέσα μετακίνησης και αναψυχής για τις ελληνικές θάλασσες σε όλους τους καιρούς, με δυνατότητα πρόσβασης ακόμα και στους πιο ρηχούς όρμους και παραλίες.

Η Rent a Rib εδρεύει στα νοτιοανατολικά προάστια των Αθηνών, στην περιοχή Λάκκα Αναβύσσου, σε απόσταση 300 μέτρων από τη θάλασσα, συστεγαζόμενη στο χώρο της επιχείρησης Parking Perasma.